Unimasters Logistics - Transport rutier, aerian, maritim si feroviar de marfa, Otopeni / Ilfov

Unimasters Logistics - detalii firma

Suntem Unimasters.Prestatorul de servicii logistice de ultima generatie în Era Digitala!În calitate de vizionari si contestatari ai status quo-ului din domeniul logisticii, ne diferentiem prin tot ceea ce facem. În ciuda faptului ca avem o experienta de aproape 30 de ani,ne-am pastrat mentalitatea de start-up, ceea ce ne propulseaza înaintea competitorilor nostri.

PERSONALUL NOSTRU

Angajatii nostri talentati sunt profesionisti, prietenosi si extrem de motivati sa obtina rezultate foarte bune. Angajatii companiei noastre sunt superputerea noastra adevarata.

Piata noastra

Traim într-o lume în care cererea consumatorilor se schimba mai repede decât Usain Bolt parcurge cursa de 100 de metri si în care titanii tehnologici si start-up-urile perturbeaza grav industria logistica, care nu face fata asteptarilor consumatorilor cu privire la servicii rapide si punctuale.

Abordarea noastra

În actualul mediu economic complex si volatil, companiile întâmpina numeroase obstacole în gestionarea lanturilor de aprovizionare. Prin urmare, stabilind si analizând în ansamblu nevoile dumneavoastra în materie de logistica, va putem ajuta sa va reduceti costurile si sa deveniti mai eficienti.

Valorile noastre

Suntem dedicati trup si suflet valorilor noastre, întrucât ele reprezinta un element important al liantului care consolideaza bazele afacerii noastre. Viziunea noastra comuna este sustinuta puternic de valorile noastre, care genereaza si sustin succesul echipelor noastre.

 

 

Galerie foto
  • ...