Universitatea Nationala de Aparare Carol I - Bucuresti

Despre noi

Universitatea a fost fondata în anul 1889, de catre generalul Stefan Falcoianu, fiind a sasea scoala de stat major din Europa, alaturi de cele din Berlin, Viena, Paris, Torino si Bruxelles, având initial numele de "Scoala Superioara de Razboi".

Influentele franceza, germana si sovietica si-au facut simtite prezenta în procesul de pregatire în cadrul acestei institutii. "LABOR IMPROBUS OMNIA VINCIT!" - MUNCA STARUITOARE ÎNVINGE ÎNTOTDEAUNA! Acesta este motto-ul care a stat la baza educarii si pregatirii a unui numar foarte mare de ofiteri din toate categoriile de forte armate, de la înfiintare si pâna în prezent.

Învatamântul în Universitatea Nationala de Aparare "Carol I" asigura o pregatire completa si complexa menita sa consolideze instrumentarul stiintific si metodologia necesara utilizarii superioare a principiilor si normelor actiunii si conducerii militare de nivel tactic interarme, operativ si strategic în timp de pace, criza si razboi.

Investitia în educatie are efecte pe termen lung iar principiul e valabil si pentru domeniul securitatii si apararii nationale.

Prestigioasa institutie de învatamânt, cercetare si cultura, Universitatea Nationala de Aparare "Carol_I" ofera numeroase programe de studii la mai multe niveluri si forme de pregatire universitara: programe de doctorat, programe de masterat, programe de licenta, specializari de învatamânt deschis la distanta, precum si alte cursuri de perfectionare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213194880
Sos. Panduri, nr. 68-72, sector 5, Bucuresti
Distribuie