Ulycar Trans tractari auto Bucuresti

Tractari si Transport Auto NON STOP

ULYCAR TRANS S.R.L. este o firma care efectueaza non-stop servicii de tractari auto pe platforma si transport autoturisme in Bucuresti sau in Romania si care detine un parc auto compus din autospecializate.

Efectuam non-stop servicii de tractari auto pe platforma si transport autoturisme in Bucuresti si intreaga tara.

Detinem autospecializate mercedes echipate performant.

Rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto, cat si experienta in domeniu, calitati ce ne-au adus contracte importante de-a lungul activarii noastre pe piata, astfel dezvoltandu-ne un portofoliu impresionant de clienti si parteneri in toata tara.

Preluam comenzi atat pentru autovehicule noi cat si pentru autovehicule second-hand sau avariate.

Oferim asistenta imediata si suport pentru solutionarea cat mai rapida a incidentului prin tractarea auto vehicolului dvs indifferent de situatia in care se afla.

Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelurile dumneavoastra.

Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei.

Galerie foto
  • ...