Udi Transport - Transport, mutari locuinte si debarasare mobilier, Bucuresti

Mutari Birouri

Societatea UdiTransport ofera servicii de mutari birouri pe plan local, in Bucuresti dar si in tara. Pentru informatii suplimentare un ezitati sa ne contactati!

 

 

Fie ca vorbim despre birouri cu 5 angajati sau despre birouri cu peste 50 de angajati, UdiTransport ofera solutii de relocare fara a perturba activitatea, prin solutii de mutare dupa program sau in weekend, acolo unde este cazul.

Bugetul este o problema? Haideti sa discutam si sigur gasim o solutie multumitoare de ambele parti.

Punem pret pe integritatea bunurilor si pe protejarea secretelor companiei si a identitatii angajatilor.

Oferim solutii pentru :

  • Transfer de arhiva
  • Ambalare
  • Demontarea mobilierului
  • Remotarea mobilierului
  • Manevrare IT
  • Planificarea mutarii
  • Schema de etichete

 

Etapele mutarii dumneavoatra :

Estimarea

Puteti opta pentru o vizita din partea unui consilier specializat in relocari pentru o evaluare corecta si adaptata nevoilor dumneavoastra; sau puteti folosi formularul de contact/ apelul telefonic unde un consilier va gasi solutia potrivita.

Impachetarea bunurilor

In prima faza, obiectele mici precum si imbracamintea se pun in cutii speciale de mutari. Obiectele fragile vor fi impachetate in folie protectoare. Ambalarea bunurilor se face cu folie strech sau folie bule. In functie de dimensiunile obiectelor de mobilier, vor fi demontate sau transportate ca atare, nu inainte de a fi ambalate. Toate cutiile si obiectele de mobilier vor fi etichetate pentru a fi asezate corespunzator in noua locatie.

Asezarea in masina

Dupa ambalarea tuturor obiectelor ce urmeaza a fi relocate, personalul nostru calificat incepe incarcarea in autoutilitara. Bunurile vor fi transportate pana la masina cu grija, fara a provoca daune obiectelor in sine sau peretilor pe unde se trece in drumul spre masina. Odata ajunse in masina, bunurile sunt asigurate cu chingi profesionale, pentru a un se misca pe durata transportului.

Transportul la noua locatie

Bunurile odata incarcate pleaca la drum, local in Bucuresti sau in tara/din tara. Autoutilitarele sunt conduse de soferi profesionisti cu experienta.

Descarcarea si pozitionarea

Bunurile odata ajunse la destinatie, vor fi descarcate si pozitionate conform indicatiilor dumneavoastra. Obiectele de mobilier care au fost demonatate, se vor remonta. Daca ati optat pentru inchirierea cutiilor, mentionam ca acestea se vor returna in termen de maxim 10 zile.

Galerie foto
  • ...