Twin Dent-clinica stomatologica- Bucuresti

Estetica Dentara

Un zambet frumos, armonios este atribuit idealului de frumusete. Cine nu-şi doreşte să poată zâmbi sau râde din toată inima, dezvelind nişte dinţi superbi? Este de datoria noastra si a medicinei estetice să corectam acest deziderat. Un astfel de zambet poate reda increderea in sine si imbunatati calitatea vietii. Estetica dentara poate asigura aceasta dorinta.

  Pentru multi pacienti estetica primeaza in detrimentul functionalitatii. Depunem un efort maxim, asemeni unui artist, prin respectarea regulilor de culoare, simetrie, compozitie, pentru a reda acel zambet mult dorit de toti, de actor la Hollywood! Va stau la dispoziţie proceduri de albire, executarea de faţete ceramice sau din compozit, coroane Emax, obturaţii din compozit, etc. Pentru cine isi doreste, putem infrumuseta zambetul pacientilor nostri prin injectari de acid hialuronic sau terapia "vampir"(se realizeaza in clinica prin recoltarea propriului sange!). Injectarile se fac in jurul gurii sau in santurile perinazale.

Ce poate rezolva estetica dentara?Mici spatii/inghesuiri dentare Modificari de culoare Dinti cu structura neomogena Traumatisme dentare Dinti asimetrici Dizarmonie faciala

Galerie foto
  • ...