T&T Consulting - Importator, Distribuitor si Service Panasonic - Bucuresti

Avantajele T&T Consulting

Focus pe client

T&T Consulting  doreşte să asigure satisfacerea clienţilor şi urmăreşte fidelizarea acestora, prin furnizarea de produse şi servicii de înaltă calitate.

Magazin dedicat Panasonic in principalul shopping center din Bucuresti

Din dorinta domnului Marian Todiroaie in 1999 s-a preluat magazinul Panasonic. In 2008 se muta magazinul in aripa Calarasi a centrului comercial iar investitia in noul magazin s-a ridicat la peste 30000 Euro.

In Septembrie 2011, T&T Consulting  in colaborare cu  Panasonic in Romania a reamenajat magazinul din UnireaShopping Center conform noului concept al companiei.  Investitia s-a ridicat la valoarea de 30000 Euro. Acest concept mizează pe interacţiunea consumatorilor cu produsele Panasonic şi urmăreşte să îi familiarizeze pe aceştia cu noua tehnologie 3D. Are un design unitar şi exclusiv, inspirat din cultura japoneză.

“Crezul companiei Panasonic este de a oferi tehnologie accesibila oricaruia dintre noi. Astazi va oferim cea mai avansata tehnologie 3D, aceasta nu o spun eu, o spun  testele de specialitate, care au confirmat fara tagada ca tehnologia Panasonic 3D este tehnologia de top in momentul de fata”, a spus Stefan Ichim, country manager Panasonic la lansarea unui magazin Panasonic.

Service dedicat

Nivelul de profesionalism al echipei de tehnicieni este garantata de o experienta de 20 de ani a sefului de service dl Valeriu Berar. Experienta isi spune cuvantul in testarea si diagnosticarea gamei foarte largi de produse: televizoare, camere foto – video, componente IT si periferice, echipamente audio-video, multifunctionale si imprimante, telecomunicatii si electrocasnice.

Logistica proprie

Investi?ia in departamentul logistic s-a cifrat în jurul valorii de 100.000 euro. Parcul auto numara 4 autoutilitare. În prezent, suprafaţa de depozitare este de 250 metri pătraţi si lucrează 4 angajaţi.

Stocul de produse

In orice moment T&T Consulting are stoc pe toata gama de produse Panasonic.

 

Serviciile asigurate sunt urmatoarele: logistice de recepţionare, depozitare, manipulare şi pregătire pentru expediţie, precum şi gestionarea informatică a fluxurilor de produse.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213136615; 0728.326.732
Calea 13 Septembrie, nr.59-61, sector 5,
Distribuie