Transport nisip, balast pietris Bucuresti

Serviciile de transport oferite

Câteva detalii despre noi si serviciile de transport oferite

             0768.600.686 (non-stop)

                     Va punem la dispozitie in functie de cerintele dumneavoastra si personal de incarcare/descarcare astfel nu trebuie sa mai faceti nimic decat sa ne contactati pentru a obtine cel mai bun pret!        Deseurile municipale cuprind deseuri menajere si alte deseuri, care, prin natura sau compozitie, sunt similare cu deseurile menajere si cuprind : deseuri menajere si asimilabile, deseuri din servicii municipale si moloz. Dintre deseurile municipale, voi trata in acest proiect deseurile din constructii si demolari. Deseurile din constructii si demolari sunt acele deseuri provenite din demolarea sau construirea obiectivelor industriale sau civile.

           Ca specialisti în domeniu va oferim o gama completa de servicii de transport agregate de balastiera, transport balast si agregate minerale de balastiera, agregate, piatra concasata, balast Ilfov, balast Bucuresti, refuz de ciur.

           Colateral va oferim servicii de tractari auto, transport autoturisme pe platforma, transport ambarcatiuni usoare, transport utilaje de constructii din gama medie de tonaj si remorcari diverse în tara si în strainatate (Europa).

           Livrare la domiciliul clientului de agregate pentru constructii (nisip, pietris, sort) cu transport inclus.           Se pot onora comenzi in functie de preferinte, transport inclus in pret /mc cherestea, nisip, pietris, margaritar, pamant, piatra de munte, pentru distante pana la 120 km in jurul Bucurestiului.  Preturile sunt negociabile in functie de cantitatea dorita.

           Compania noastra va asigura solutia ideala in materie prima de piatra, pietris, refuz de ciur, margaritar, balast, nisip si transportul acestora.Va asiguram evacuarea molozului si transportul acestuia. Asiguram vanzare de pamant vegetal si transportul acestuia.Va asiguram de asemenea in cel mai scurt timp cantitatea dorita de agregate si o transportam la destinatie in timp util. CONVINGE-TE !!!

Galerie foto
  • ...