TransportMolozIeftin.ro - Transport moloz si mobila veche, Bucuresti

Transport Mobila Veche

Transport mobila veche atunci cand mobila nu mai este folositoare. Transport mobila veche din orice casa sau bloc, cu muncitori care demonteaza si incarca mobila veche in masina. Masina de transport este autoutilitara de 3,5 tone.

Ridicam si mobila inlocuita, mobila nefolositoare sau linoleu, scaune, birouri. Indiferent de aleea in care va aflati vom ridica molozul a doua zi. Curatenie in curte, cu oameni care strang si incarca obiectele vechi sau nefolositaore : moloz, cufere, plastice, cuverturi, etc. Acestea vor fi incarcate in utilitare si duse la groapa de gunoi.

Echipa noastra ofera servicii transport moloz in Bucurestievacuare molozdiverse deseuri in saci la preturi fara concurenta, accesibile pentru orice buget.

Detinem autoturisme echipate corespunzator, autoutilitare care pot transporta moloz sau diverse deseuri pana la 3.5 tone.

Echipa noastra va sta la dispozitie indiferent de situatie, precum sa va scapam de anumite obiecte care va incurca la domiciliul dvs, fie ca doriti sa scapati de deseuri/moloz ramas in urma renovarii.

Asiguram transport si ridicare moloz rapid la preturi accesibile.

Nu stiti cum ar trebui sa se desfasoare in proces de transport moloz realizat de o echipa de specialisti in domeniu? Trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp o sa primiti informatiile cerute.

Pentru oferte si detalii suplimentare trebuie doar sa ne contactati.

Galerie foto
  • ...