Iuly full Trans - Mutari si relocari Bucuresti

Mutari, relocari firme Bucuresti si firme

Suntem pregatiti si avem experienta necesara pentru mutarea mobilierului firmelor si a arhivelor, oricat de mari ar fi acestea. Echipa este instruita si disciplinata special pentru asemenea operatiuni de mare importanta. Înaintea mutarii, documentele se pun in cutii speciale iar mobilierul se ambaleaza cu folie stretch, folie cu bule de aer sau paturi speciale pentru protectie. Lucram cu atentie, ordonat si cu multa responsabilitate si tinem evidenta cutiilor care ies din locatia veche si care intra in locatia noua.

Daca doriti, ambalam noi in mod profesionist lucrurile costisitoare sau fragile cum ar fi echipamentele IT. Când se descarca, bunurile sunt asezate direct în încaperea potrivita.

Pentru demontarea si montarea mobilei avem tamplari angajati, cu experienta in domeniu, care pot efectua montarea si demontarea mobilei la preturi rezonabile. Tamplarii nostri pot face si eventuale reparatii mobilierului vechi sau deteriorat.

Masinile sunt echipate corespunzator si au in dotare folie,cartoane paturi de molton,transpaleta, liza,chingi pentru transpotrul mobilierului masiv si pentru ancorarea marfii in masina.

Galerie foto
  • ...
  • ...