Transport-MolozBucuresti.ro - Debarasare mobilier si transport moloz

Evacuare moloz

Evacuare moloz ramas de la amenajari si renovari cu utilitare de 3,5 tone intre 3mc si 16mc capacitate si cu personal asigurat pentru manipularea molozului. Serviciile pe care le prestam sunt disponibile atat in Bucuresti, cat si in zonele limitrofe. Evacuam moloz la saci provenit din tocarii, usi, ferestre, linoleum, mobila veche, etc. Car orice tip de moloz, indiferent de cantitate.

Carat moloz din orice locatie, fie etaj, pod, apartament, casa, etc. Evacuam orice tip de mobilier nefolositor: cazi, chiuvete, calorifere, mese, scaune, usi, etc. Asiguram manipularea molozului in saci si curatenia la locul debarasarii. Lucram curat si rapid.

Car moloz de la amenjarile caselor, apartamentelor, sediile firmelor, transport moloz vrac. Asiguram transportul molozului de pe orice strada a Bucurestiului si din orice zona. Acest tip de carat moloz se practica in special pentru debarasarea molozului ramas in urma modernizarii, amenajarii, zugravelii locuintelor. Echipa de meseriasi trimisa se ocupa de debarasarea sacilor cu moloz din apartament. De asemenea, echipa noastra poate incarca molozul in saci, iar apoi ii poate transporta in vederea aruncarii. Ridicam si mobila inlocuita sau nefolositoare. Molozul va fi incarcat in masini de 3,5 tone si dus la groapa de gunoi. Va scapam de orice obiect vechi!

Preturile noastre sunt intotdeauna corecte si serviciile ireprosabile. Lasati munca grea in seama unei echipe dedicate. Sunati la 0761 851 145 si problemele dumneavoastra cu transportul molozului se rezolva in aceeasi zi!

Galerie foto
  • ...