Transport mobila ieftin si rapid Bucuresti

Transportam-Mobila.ro - detalii firma

Aveti mobila de transportat?

Efectuam transport de mobila oriunde in Bucuresti si pe orice ruta din tara precum Timisoara - Bucuresti, Iasi - Bucuresti, Constanta - Bucuresti, Craiova - Bucuresti, Mangalia - Bucuresti. Bineinteles ca pretul, calitatea serviciilor si promptitudinea raman la acelasi nivel cu care ne-am obisnuit clientii de-a lungul anilor.

Fie ca este vorba de un transport de mobila local in Bucuresti sau intre 2 localitati, gasim intotdeauna o rezolvare indiferent de distanta, cantitate sau timpul limitat. Oferim certitudinea ca putem efectua transporturi in si din orice localitate cu ajutorul colaboratorilor nostri din marile orase.

Doriti sa va mutati?

Va mutati la o alta adresa sau aveti nevoie de ajutor pentru a transporta la locuinta dvs. un corp de mobila cumparat din magazin? Avem masini disponibile oriunde in Bucuresti si putem ajunge in cel mult 60 de minute!

Nu trebuie decat sa ne sunati si in cel mult o ora, o duba de transport curata si igienizata va ajunge la locul de unde se incarca mobila.

La cerere, va putem trimite o echipa de baieti pentru a va ajuta la incarcare / descarcare. Daca locuiti la etaje superioare, mobilierul poate fi livrat direct in casa.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722228149
Soseaua Fundeni, Nr.72, Sector 2, Bucuresti
Distribuie