FRV Mob Trans - Servicii transport, Bucuresti

Transport moloz

Servicii de transport Moloz in Bucuresti si Ilfov
Activitatile de constructie si demolarile sunt o sursa generatoare de deseuri. Serviciul de transport moloz / deseuri in Bucuresti si Ilfov va va scapa de deseurile nedorite si va va reda spatiul ocupat in prezent
Evacuarea deseurilor nu mai reprezinta un stres pentru dumneavoastra! Ne puteti contacta si scapati de orice stres.

Una dintre principalele problemele ale vetii din marile orase o constituie cea a stocarii si eliminarii gunoiului. Dupa provenienta ele pot fi: moloz, deseuri menajere, industriale sau deseuri agoalimentare.
Dupa colectarea deseurilor de la locuinta dumneavoastra sau orice alta locatie urmeaza transportul deseurilor la groapa de gunoi cu care avem contract.
Cea mai mare parte din deseurile menajere o constitue diversele ambalaje din hartie, plastic si carton. Cantitatile de deseuri casnice cresc odata cu dezvoltarea oraselor.
Colectarea de deseuri cu firma de transport deseuri se face din motive estetice si de salubrizare.
Deseurile urbane au inceput sa fie un amestec nedefinit de substante, dar care pot fi foarte daunatoare.
Firma noastra de transport va poate ajuta sa scapati de grija transportului deseurilor nepericuloase. Va putem asigura, la cerere, si personal bine pregatit pentru incarcarea deseurilor in utilitarele noastre.
Serviciile de transport moloz / deseuri se face in saci de rafie.

Serviciile de transport moloz se fac cu autoutilitare de 3,5 tone care au acces chiar si in zonele centrale. Sacii de moloz vor fi dusi direct la cea mai apropiata groapa de gunoi.

Galerie foto
  • ...