Translate Star - Birou traduceri Bucuresti

Apostila HAGA

Apostila este o ştampilă pătrată aplicată pe documente oficiale în scopul recunoaşterii acestora în ţările semnatare ale Convenţiei de la Haga (Convention de la Haye du 5 octobre 1961). Prin semnarea acestei convenţii, România a acceptat suprimarea cerinţei supralegalizării actelor oficiale străine necesare în România şi a actelor româneşti necesare în străinătate, supralegalizare care altfel ar fi trebuit obţinută prin demersuri la Ministerul de Externe şi Ministerul de Justiţie precum şi la ambasada sau consulatul ţării în care se dorea recunoaşterea documentelor. Biroul de traduceri TRANSLATE STAR vă poate ajuta să obţine?i apostila de la oricare din autorităţile competente în acest scop în România: Prefectură, Tribunal sau Camera Notarilor Publici: PREFECTURĂ:TRIBUNAL:CAMERA NOTARILOR PUBLICI: Oferim servicii complete:

1. vizare a originalului la ministerul emitent (necesară pentru anumite tipuri de acte) 2. apostilare a actului original 3. traducere autorizată în limba statului în care e folosit actul 4. legalizare a semnăturii traducătorului 5. apostilare a traducerii legalizate

Răspundem oricăror solicitări urgente, din orice oraş al ţării sau din străinătate, indiferent de volumul de lucru, în limitele programului de lucru al instituţiilor implicate. Putem prelua ?i livra comenzile prin curier rapid (na?ional sau interna?ional).

Galerie foto
  • ...