Trans Euro Express - Transport intern si international de marfuri Bucuresti

Trans Euro Express - detalii firma

Suntem o companie de transport international de marfuri. Am inceput in 1994, cu doi angajati si un singur camion. Dar am stiut ca avand o gandire de afaceri corecta si o mentalitate occidentala, bazata pe calitate si performanta, vom cuceri Europa. An de an ne-am dezvoltat, iar clientii au descoperit in noi un partener stabil, eficient si confortabil.

Istoric:

2014Primele camioane EURO 6.

Din preocupare pentru protejarea mediului inconjurator am decis sa investim in cea mai noua tehnologie dezvoltata de Volvo. Flota noastra ajunge la 160 camioane.

2010Devenim parteneri DHL, iar parcul nostru auto creste cu inca 40 de camioane Volvo.

Acoperim fiecare ruta important din Europa si raspundem 24 de ore din 24 comenzilor clientilor nostri.

2003Trans-Euro incepe sa se maturizeze.

Parcul auto creste la 30 de camioane, de ultima generatie, marca Volvo. Traseele noastre acopera majoritatea zonelor de interes comercial din Europa. Datorita rezultatelor noastre, Camera de Comert si Industrie a Romaniei ne-a clasat intre primele societati de transport international din Romania, detronand societati cu resurse si experienta mai mari decat ale noastre.

1998Patru ani mai tarziu aveam 10 camioane.

Clientii nostri, importante firme din Italia, incheie cu noi contracte de exclusivitate, care ne permit sa ne dezvoltam mai departe, rapid si sigur. Tot acum incepem colaborarea cu firma Volvo. Cuceriti de multele calitati ale camioanelor vom transforma curand aceasta colaborare intr-un parteneriat exclusive.

1994Se infiinteaza Trans Euro Express 94, o firma cu capital suta la suta romanesc.

Avem un singur camion, dar suntem hotarati sa devenim cea mai eficienta solutie de transport marfuri, pentru partenerii nostri din Romania si din Europa.

Galerie foto
  • ...
  • ...