Tractari Auto Total - Tractari auto Bucuresti

Serviciile noastre

Locatie Tractari Auto
Daca va aflati in Bucuresti, Ilfov sau in tara si aveti nevoie de serviciile noastre de tractare auto, va rugam sa ne contactati telefonic pentru a va ajuta.
 
Tractari Auto
Oferim servicii de tractari auto cu platforma pentru orice tip de autovehicul (motocicleta, autoturism, utilaj), la cel mai apropiat service sau oriunde doreste clientul. Cel mai bun pret/km.
 
Masina avariata
Daca a-ti fost implicat intr-o tamponare sau intr-un accident rutier, TRACTARI AUTO TOTAL vine in ajutorul dvs. pentru a va tracta masina pe platforma.
 
 
Probleme Tehnice
Pana combustibil, dezumflarea anvelopelor, descarcarea bateriei, defectiuni minore electrice sau electronice, ruperea curelei de transmisie, sigurante arse, usi blocate. Sunati-ne si in cel mai scurt timp TRACTARI AUTO TOTAL vine in sprijinul dvs.
 
Tractari dificile
TRACTARI AUTO TOTAL este specializa si in cazuri in care autoturismul dvs. sufera defectiuni ale directiei sau din cazuri nefericite in care autoturismul ajunge in apa. In aceste cazuri este necesar sa ne contactati pentru a veni in ajutorul dvs. si sa va tractam masina pe platforma.
 
Masini impotmolite
Tractam autoturisme avariate, impotmolite in nisip, zapada sau noroi. Daca ai ramas cu masina impotmolit, contacteaza-ne la numarul de telefon si TRACTARI AUTO TOTAL te scoate imediat.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0747300401
Str. Huedin, nr. 1, sector 4
Distribuie