Tractari Auto Bucuresti-Ilfov

Asistenta rutiera

Tractari auto – oferite in situatia in care nu este indicat sau autoturismul dumneavoastra nu mai poate rula pe drumurile publice
Depanare – este recomandat sa aveti o roata de rezerva . In cazul in care nu sunteti dotat cu una , personalul nostru o va duce pe cea avariata la cea mai apropiata vulcanizare.
Alimentare baterie – vom pune autoturismul dumneavoastrainapoi in functiune prin alimentare de curent sau va vom asista in a va achizitiona una noua, dupa caz.
Alimentare combustibil – va vom livra combustibilul necesar , dumneavoastra platind suma de pe bonul fiscal eliberat de benzinarie, in functie de cantitatea necesitata
Suport in vederea continuarii calatoriei – personalul nostru va face o constatare la fata locului si va interveni in functie de problema existenta , in conditii de maxima siguranta .
Inchirieri masini – Pentru a va putea continua o calatorie care nu poate suporta amanare in situatii in care autoturismul dumneavoastra necesita mai mult de 24h de a fi reparat , va indrumam catre cele mai de incredere companii de inchirieri auto din Bucuresti si va vom tracta autoturismul avariat oriunde solicitati.
Servicii de cazare in Bucuresti – Daca sunteti departe de destinatie si autoturismul dumneavoastra necesita o tractare in Bucuresti catre un serviceauto, va recomandam si asiguram cazare , in apartamente complet mobilate si utilate in centrul Bucurestiului la cele mai competitive preturi.

Galerie foto
  • ...