Top Instal Gaz - profesionisti in instalatii Bucuresti

Instalatii termice

Instalatii Termice: Centrale, Calorifere, Contoare, Boilere

Firma noastra va ajuta in demararea proiectului dumneavoastra pentru instalatii termice inca de la inceput prin oferirea de consultanta. Inginerii nostri in instalatii va stau alaturi pentru a lua cele mai bune decizii in achizitia de echipamente necesare proiectului dumneavoastra. Echipele de instalatori vor executa cu profesionalism lucrarile pentru ca ambientul climatic din imobilul dumneavoastra sa fie intotdeauna placut.
Gama noastra de instalatii termice cuprinde:
Centrale Termice

Calorifere montaj, spalare, desfundare si intretinere calorifere de fonta, aluminiu sau otel. Fiecare lucrare este unica in felul ei de aceea pentru fiecare lucrare se intocmeste un necesar si un deviz personalizat. Materialele pe care noi le folosim la executarea lucrarilor de instalatii termice sunt teava de cupru, pex, PPr, rehau, etc.

Procesul de executie pentru Instalatii Termice. Primul pas este sa vedem lucrarea. Impreuna cu un reprezentant al nostru se face o vizionare a cladirii unde se vor executa lucrarile de instalatii termice si hotaram in linii mari cum ar trebui executate lucrarile.
Dupa aceasta discutie se studiaza proiectul si lista de cantitati, intocmindu-se un deviz – oferta.

Consilere alegere, montare, interventii, service si mentenanta

Galerie foto
  • ...