Total Auto Electric - Reparatii alternatoare, Bucuresti

Reparatii alternatoare - Total Auto Electric

Pentru reparatii alternatoare auto, dar si pentru alte servicii ce tin de domeniul electric, compania Total Auto Electric din Bucuresti isi asteapta clientii cu o carte de vizita cu greutate - experienta consistenta acumulata incepand cu anul 2008, exact pe aceasta nisa. Se poate repara orice model de alternator, la fel cum se poate oferi audit gratuit pentru alternatoare, urmat de reparatie rapida, in 24 de ore. Alternatoarele pot fi de asemenea reconditionate, pentru a se evita costul generat de inlocuirea acestora.

     Mereu este bine sa apelezi la specialisti, iar reparatia alternatoarelor se poate face in cele mai bune conditii la un service auto specializat in domeniul electric si electronic, ale carui interventii se axeaza in principal in zona componentelor sistemului electric al automobilelor. De ce este importanta experienta solida in acest domeniu? Specialistii care au interactionat de-a lungul timpului cu o multime de probleme legate de alternatoare stiu cum sa reactioneze rapid in orice situatie, gasind remedii sigure si care limiteaza puternic costurile clientilor.

     Indiferent ca este necesara inlocuirea unui rotor, a unui stator, a unui releu, a carbunilor, a diodelor sau a rulmentilor de la alternator, lucrarea va fi realizata la un raport excelent calitate - pret. Cu o echipa de specialisti, service-ul situat in Bucuresti, pe Bulevardul Energeticienilor nr. 86, in sectorul 3, raspunde rapid la orice solicitari ce tin de partea electrica a masinilor si chiar a motocicletelor. Un serviciu extrem de util pentru posesorii de masini este diagnoza computerizata ce poate fi realizata de catre compania Total Auto Electric, oferindu-se detalii concrete si sigure despre autovehicul, pe baza unor softuri profesionale.

     Nu conteaza marca sau modelul masinii, cu siguranta se vor gasi solutii pentru reparatii alternatoare si pentru orice alte probleme de natura electrica aparute la autovehicul. Satisfactia clientilor este un subiect de maxima importanta, iar a le oferi acestora servicii de cea mai buna calitate si in acelasi timp cat mai ieftine ramane misiunea principala in fiecare zi de activitate. Pentru orice intrebari, pentru solicitari de cotatii de pret si pentru programari in service, ne puteti contacta la numarul de telefon 0766748211.

Galerie foto
  • ...