Top Med Ozon-Timisoara

Despre noi

 Principiul pe care se bazeaza tratamentul de ozonoterapie este stimularea regenerarii organice prin reparatia facuta din interior spre exterior.Orice tesut vatamat prezinta o oxigenare deficitara. Prin tratamentul de ozonoterapie, bazat pe un amestec de oxigen si ozon, tesutului i se ofera, la nivel celular, elementul vital, esential pentru reparatie si revenire la starea mult dorita: de normalitate, de sanatate. 

   Avantajele acestei terapii sunt reprezentate de faptul că oxigen-ozonoterapia este un tratament natural şi nu farmaceutic, nu prezintă efecte secundare, nu crează interacţiuni cu alţi compuşi farmacologici, iar raportul cost/beneficiu şi cel risc/beneficiu este total favorabil.

   Unde se practica ozonoterapia?    Ozonoterapia se practica in siguranta in cabinetele medicilor inscrisi in Societatea Stiitifica Romana de Oxigen-Ozonoterapie care detin aparatura certificata de Ministerul Sanatatii si Uniunea Europeana. Pentru a vedea o lista cu medicii care practica si a-i contacta in vederea inceperii terapiei intrati pe site-ul: http://www.asociatia-ozonoterapie.ro/medici_practicanti    De curând, pacienţii pot beneficia de această metodă modernă de tratament şi în Timisoara. In clinica noastra va asteapta medici competenti pregatiti in cadrul cursurilor postuniversitare de Educatie Medicala Continua si certificati SROOT(Societatea Stiintifica Romana de Oxigeno-ozonoterapie) cu avizul Ministerului Cercetarii si Educatiei si al Colegiului Medicilor din Romania in colaborare cu membrii ai SIOOT(Societatea Stiintifica Italiana de Oxigeno-Ozonoterapie).   Noi suntem deschisi oricaror terapii complementare care pot ajuta bolnavii. Daca va adresati cabinetului nostru nu uitati sa aduceti tot istoricul medical certificat de documente medicale (bilet de iesire, scrisoare medicala) insotite de rezultatele investigatiilor. Putem sa concepem un plan personalizat de tratament cu ajutorul ozonoterapiei si altor metode complementare.
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0723347654; 0356453452
Str.Divizia 9 Cavalerie, nr. 25, Timisoara, judetul Timis
Distribuie