Top Expert - Transport intern si international de marfuri, Bucuresti

Logistica

Top Expert ofera solutii complete si moderne de logistica, adaptate necesitatilor specifice ale fiecarui client, elaborate si construite impreuna cu parteneri puternici pe plan intern si extern.

Serviciile de logistica pe care le punem la dispozitia clientilor nostri includ planificarea, organizarea, efectuarea si controlul fiecarui flux de marfuri, incepand cu colectarea de la furnizori, transportul, manipularea, depozitarea si conditionarea marfurilor si finalizand cu distributia lor catre clientii finali.

Folosind solutiile unui principal partener furnizor de logistica, clientii nostri beneficiaza de o serie de avantaje, cum ar fi cresterea veniturilor, profitabilitatea sporita, reducerea investitiilor de capital, reducerea costurilor de operare, economisirea resurselor manageriale si apropierea de clienti datorita livrarilor mai rapide la un nivel calitativ superior.

Iata cateva servicii din cadrul acestui lant logistic:

▪ Proiectare supply chain ▪ Colectarea marfurilor ▪ Depozitarea marfurilor in regim vamal sau liber ▪ Manipularea si pregatirea marfurilor pentru livrare/distributie ▪ Managementul stocurilor ▪ Livrarea marfurilor ▪ Asigurarea marfurilor pe timpul transportului si a depozitarii ▪ Efectuarea formalitatilor vamale de import/export ▪ Intocmirea si depunerea declaratiilor INTRASTAT ▪ Preluarea/predarea tuturor documentelor la sediul clientului ▪ Monitorizarea stricta a tuturor operatiunilor ▪ Diverse alte servicii cu valoare adaugata: sortare, ambalare, infoliere, etichetare, atasare instructiuni, etc.

Manipularea si alte operatiuni de pregatire pentru distributie sunt efectuate cu responsabilitate, manual sau cu utilaje special, de catre personal calificat in domeniu.

De asemenea, intrarile si iesirile de marfuri sunt strict monitorizate, putand avea astfel controlul stocurilor in orice moment.

Galerie foto
  • ...