Top Confort - Tamplarie din aluminiu si PVC, Bucuresti

Jaluzele

In conditiile actuale montarea de rulouri la ferestre a devenit o necesitate ce vizeaza cresterea confortului si sigurantei locuintei. Un rulou se compune din : cutie rulou, capace laterale sau intermediare, ghidaje, octogon, lamele, agatatori,etc. Sistemele de rulouri moderne asigura o serie de avantaje cum ar fi:

  • -diminueaza pierderile de caldura, realizând o foarte buna izolatie termica;
  • -reduce poluarea fonica, asigurând un confort sporit;
  • -pe timpul zilei protejeaza mobilierul si plantele decorative de efectele daunatoare ale razelor solare;
  • -protejeaza fereastra de intemperii si în serile reci de iarna duc la economii substantiale la costurile încalzirii;
  • -noaptea asigura protectie împotriva privirilor indiscrete si musafirilor nepoftiti;
  • -rulourile actionate cu motor pot fi completate si cu comenzi inteo, astfel asigura protectie eficienta împotriva spargerilor comise prin ferestre si usile teraselor; spargatorii sunt indusi în eroare prin închiderea si deschiderea automata a rulourilor la timpii programati, casa parând astfel locuita.

Sistemul de rulouri poate fi utilizat în orice situatie indiferent daca este vorba de renovari sau de constructii noi. Rulourile se pot monta deasupra tâmplariei sau în fata acesteia. Când proiectati casa, prevedeti un “slit” de mascare a cutiei de rolou. Alegerea cutiei se face in functie de dimensiunea gabaritica a tamplariei Lamelele utilizate la rulourile casnice au doua dimensiuni:

  • -37 mm înaltime si 8mm grosime, recomandabile pâna la 180 cm lungime, din PVC sau aluminiu umplute cu spuma poliuretanica, garantate pâna la maximum 3 m lungime;
  • -56 mm, din aluminiu cu spuma poliuretanica, grosime 14 mm, garantate pâna la 4 m lungime, necesita cutie mai mare si motor.

Etansarile

prin perie si garnituri din sinele de ghidaj împiedica aparitia zgomotelor la închiderea si deschiderea ruloului.

Prin rulourile motorizate puteti mari siguranta casei si a bunurilor. Utilizarea motoarelor tubulare Somfy prezinta o multitudine de avantaje. Astfel frâna electromagnetica a motorului tubular împiedica împingerea în sus a ruloului si rotirea axei de înfasurare în cazul oricarei rulouri. Dispozitivul de blocare Somfy cu sistemul sau de închidere împinge în jos ruloul aflat în pozitia de jos, prevenind astfel împingerea în sus a acestuia.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0744674371; 0212332006
Bd. Ficusului, Nr. 42, sector 1, Bucuresti
Distribuie