Tony Detailing - Cosmetica auto profesionala Bucuresti

Detailing auto interior

Detailing-ul de interior presupune cunoasterea perfecta a modului de intretinere a acestora in functie de caracteristicile fiecaruia. Printre operatiile de detailing interior va enumeram:

Aspirare

Aspirarea completa a interiorului ajutata de frecarea cu peria. In acest fel se asigura o aspirare completa a interiorului. De asemenea se foloseste si pistolul cu aer pentru a disloca eventualele granule de praf din locurile greu accesibile.

Curatarea petelor

Folosim cele mai potrivite substante si tehnici pentru o buna curatare a petelor de orice tip de pe mocheta, plafon, volan sau tapiterie.

Samponarea si curatarea suprafetelor textile

Samponarea si curatarea suprafetelor textile se efectueaza dupa curatarea petelor; se realizeaza o samponare si pre-limpezire a intregii suprafete textile a masinii. Aceasta curatare se face cu ajutorul masinilor speciale pentru acest proces.

Extractie / Limpezire

Limpezirea este procesul prin care se indeparteaza efectiv amestecul de detergent si diversele impuritati de pe suprafete, procesul fiind sustinut de aspiratorul pentru limpezire prin pulverizarea de apa fierbinte pe suprafete si aspirarea ei impreuna cu samponul si mizeriile izolate de acesta.

Uscare

Pentru a finaliza detailing-ul de interior o etapa foarte importanta este uscarea perfecta a interiorului deoarece acest lucru permite utilizarea diferitelor protectii pentru suprafetele textile si nu permite formarea diferitelor reactii generatoare de mirosuri neplacute sau alte efecte negative.

Aplicarea de protectie textila si dressing de interior

Se aplica proectori speciali dupa uscarea completa. Acesti protectori dau un aspect mai placut tuturor suprafetelor precum si o viata mai lunga pentru acestea. De asemenea acesti protectori sunt un scut impotriva murdariei avand efecte pe termen lung in acest sens.

Tratament piele

Pentru a avea o piele "sanatoasa" si pentru ca aceasta sa aiba un aspect frumos, impecabil, trebuie alocata o atentie speciala acestui aspect. Pentru a evita aparitia fisurilor si deshidratarii pielii si pentru ca aceasta sa nu isi piarda elasticitatea trebuie tratata prin curatire cu curatitori speciali si tratarea cu diferite balsamuri ce vor reda pielii elasticitatea si aspectul perfect.

Curatat instalatie aer conditionat

In cazul instalatiei de aer conditionat, prin curatare se evita sau se stopeaza aparitia diferitelor mirosuri neplacute provocate de diferite reactii sau bacterii ce apar din cauza umezelii, frigului si intunericului. Aceste mirosuri pot afecta atat senzatia ocupantilor masinii si pot provoca si diferite afectiuni ale sistemului respirator.

Galerie foto
  • ...
  • ...