Tokyo Tractari - Tractari Auto Bucuresti

Platforma auto Bucuresti

Cauti o firma de tractari auto? Ai ramas cu masina in drum si ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne chiar acum! Echipa TOKYO TRACTARI este non-stop pe drum si te poate ajuta, indiferent unde te-ai afla in Bucuresti. Gasesti mai jos o lista cu zonele in care ne desfasuram activitatea. Avem utilaje specializate pentru transport autoturisme, utilaje, dube si camioane pe platforma si vulcanizare mobila, cu schimb cauciucuri.
 
Preturi platforma auto in Bucuresti
1. Greutate de la 500-1000 kg: 99 lei
2. Greutate de la 1000-1500 kg: 150 lei
3. Greutate de la 1500-2000 kg: 200 lei
4. Greutate de la 2000-3000 kg: 250 lei
5. Transport RAR: 39 lei/ora
6. Tarif transport in afara orasului: 2 lei/km
7. Tarif extern: 1,6 lei/km
 
 Servicii accesibile 
Serviciile noastre sunt foarte accesibile, avem preturi corecte si ne laudam cu un numar foarte mare de clienti care ne recomanda serviciile. Pretul pe care il spunem la telefon este pretul real, nu procedam ca alte firme care va cer bani suplimentari. Noi sunte foarte transparenti si corecti. Contacteaza-ne chiar acum si te vei convinge de seriozitatea noastra. Avem servicii impecabile si soferi respectuosi, la dispozitia ta.
 
Atentie! Preturile se pot modifica in functie de fiecare interventie efectuata, de distanta si de timpul alocat interventiei.
Platforma NON-STOP: autoturisme, motociclete, suv-uri, dubite, dube XXL, ATV-uri, barci, utilaje agricole, rulote, remorci-semiremorci, auto avariate. Preturi foarte bune.

Galerie foto
  • ...