Timas - service auto Bucuresti

Reglaj geometrie roti

Serviciile de geometrie roti disponibile in service-urile auto Timas din Bucuresti si Tunari sunt servicii profesionale, realizate de personal calificat si cu experienta.

Pentru a obtine mai multe detalii despre serviciile oferite precum si pentru obtinerea unui pret personalizat in functie de nevoile dumneavoastra, va rugam sa ne contactati folosind formularul de mai jos sau numerele de telefon afisate pentru fiecare locatie in parte.

Geometria rotilor consta in reglarea unghiurilor acestora astfel incat acestea sa fie conform specificatiilor si standardelor stabilite de fiecare producator de autovehicule in parte.

Reglajul geometriei rotilor este o operatiune extrem de importanta care trebuie efectuata periodic si mai ales in situatiile in care se inlocuiesc piese de la sistemul de directie, de la sistemul de suspensie sau la schimbarea anvelopelor.

Operatiunile de verificare si reglare a geometriei rotilor au scopul de a aduce si mentine in valorile stabilite de producatorul autovehicolului toate unghiurile rotilor ,astfel incat sa se asigure un rulaj corect si in siguranta pe sosea , sa se reduca riscul de uzura neuniforma a anvelopelor .

O geometrie a rotilor incorecta va poate crea probleme dintre cele mai neplacute, incepand cu pagube materiale prin distrugerea anvelopelor - uzura lor neuniforma fiind una din cele mai intalnite situatii, dar pot aparea si probleme privind siguranta traficului, stabilitatea masinii in rulaj nemaifiind cea normala.

Pentru evitarea oricaror neplaceri, specialistii nostri va stau la dipozitie cu dotari de ultima ora din punct de vedere al tehnologiilor pentru masurarea geometriei rotilor dar si cu cu bogata experienta acumulata in activitatea de zi cu zi

Galerie foto
  • ...