Tiberius Clinic - Centru medical Ilfov

Urologie

Urologia este ramura medicinei care se concentreaza asupra bolilor chirurgicale si medicale ale sistemului urinar masculin si feminin si ale organelor reproducatoare masculine. Organele din domeniul urologiei includ rinichii, glandele suprarenale, ureterele, vezica urinara, uretra si organele reproducatoare masculine.

Cancerul de prostata este cea mai frecventa afectiune maligna în rândul barbatilor si este a doua cauza de deces prin cancer la barbati, dupa cancerul de plamâni. Consultatia, împreuna cu ecografia de specialitate reprezinta cele mai sigure metoda de preventie si diagnosticare în faza incipienta a cancerului de prostata. Punem la dispozitia dumneavoastra alte numeroase proceduri de specialitate, cum ar fi: montare/schimbare sonda urinara, cistostomie, control postoperator si multe altele.

Dr. Mihalache Alexandru, medic primar urologie, va asteapta în clinica noastra pentru a efectua investigatii amanuntite cu privire la sanatatea sistemului urinar masculin si feminin, dar si pentru preventia si diagnosticarea bolilor specifice organelor reproducatoare masculine, cum ar fi cancerul de prostata sau cancerul testicular.
 
 
INVESTIGATII
 
Printre investigatiile pe care le puteti face la Tiberius Clinic se numara:

control/consult urologie
ecografie de specialitate
montare/schimb sonda urinara
cistostomie
dilatatie uretrala
control postoperator
extragere fire
pansamente

Galerie foto
  • ...