Thermo Instal RGCI - Reparatii instalatii sanitare, termice si climatizare, Bucuresti

Despre Thermo Instal RGCI

Companie de constructii specializata în executia de instalatii HVAC:

  • instalatii termice;
  • instalatii de climatizare;
  • instalatii sanitare;

Societate înfiintata în anul 2016.

 

Suntem o firma platitoare de TVA, cu toate platile efectuate catre Stat fara nici un fel de întârzieri.

 

Seriozitatea si profesionalismul ne caracterizeaza în proportie de 100%.

 

Toate colaborarile noastre sunt pe termen lung si facem tot posibilul ca interventiile pe care le avem de efectuat, sa fie realizate în cel mai scurt timp, indiferent de orasul în care le desfasuram.

 

Echipa noastra este formata dintr-un colectiv cu o îndelungata experienta în aceasta arie de activitate, ingineri si tehnicieni, adevarati experti în domeniul instalatiilor de climatizare si sanitare.

Oferim o gama variata de servicii, de la proiectare si consultanta, pâna la antemasuratori si eliberare devize, oferind mereu cel mai bun raport calitate pret pentru proiectele dumneavoastra.

   OFERIM GARANTIA CALITATII ???100% RECOMANDARI POZITIVECOLABORARI

Lucram pentru firme importante din toata România, pentru ceea ce priveste întretinerea si mentenanta instalatiilor de climatizare (AC, chillere, rooftop), instalatiilor sanitare si termice. Datorita interventiilor si situatiilor inedite de pe teren pe care le-am avut pâna în acest moment,  echipa noastra de tehnicieni si ingineri, este foarte bine pregatita sa faca fata cu brio oricarei situatii care ar putea interveni pe parcursul unei lucrari.

 

Suntem foarte pasionati de ceea ce facem si suntem constienti ca de rezultatul muncii noastre, depind mii de oameni. Stim sigur ca suntem printre cei mai buni din acest domeniu si ca vom deveni o companie de top la nivel national, în perioada urmatoare.

 

Fiecare etapa a lucrarii este executata cu o mare atentie la detalii, folosind materiale de cea mai buna calitate, dar si cu rapiditate si eficienta, astfel încât sa fie respectate termenele de executie, iar dumneavoastra sa va bucurati în cel mai scurt timp, de instalatii sigure si rezistente trecerii timpului.

 

Colaboram cu firme importante din ROMÂNIA si din strainatate si oferim servicii de cea mai buna calitate! De fiecare data când aveti nevoie de un specialist pentru: instalatii termice, instalatii de climatizare, instalatii sanitare, apelati la RGCI THERMO INSTAL! Ne implicam la fiecare lucrare si facem tot posibilul sa remediem urgentele foarte rapid. Indiferent de orasul în care va aflati, ne deplasam atât pentru interventie cât si pentru mentenanta. Avem atât colaborari pe termen lung cât si colaborari de tip: urgente.  Companii din România dar si din strainatate recomanda serviciile noastre!

Galerie foto
  • ...