Themis - Societate de Executori Judecatoresti Bucuresti

Despre noi

Societatea Civila Profesionala de Executori Judecatoresti “Themis” a luat nastere în anul 2018, prin fuziunea ”Biroului Executorului Judecatoresc Tudorache Catalin Andrei” si ”Biroul Executorilor Judecatoresti Asociati Creanga, Tudorache si Ion”, devenind astfel cea mai mare societate civila de profil la nivel national.

Înainte de toate, credem în recuperarea pe cale amiabila a creantelor iar abilitatea de a identifica solutiile optime de rezolvare a dosarelor de executare prin întelegerea partilor este unul din principalele atuuri care au stat la baza succesului nostru. Atunci când solutionarea amiabila nu este posibila, îndeplinim procedura de executare silita într-o maniera corecta, rapida si eficienta, cu respectarea unor principii stricte care asigura protejarea drepturilor si intereselor partilor, încurajând relationarea transparenta între participantii la executare.

Imaginea reprezentativa a biroului nostru a devenit astfel o alegere fireasca, Themis fiind zeita dreptatii în mitologia greaca si personificarea ordinii divine, a legii si a obiceiurilor.

Cine suntem

Activitatea Societatii Civile Profesionale de Executori Judecatoresti “Themis” este condusa si coordonata de executorii judecatoresti Tudorache Catalin Andrei, Creanga Madalin Iulian, Tudorache Catalin Silviu si Ion Constantin Aurelian, fiecare cu o experienta de peste 10 ani în domeniul executarii silite si al recuperarii creantelor si în domeniul financiar-bancar.

Suportul este asigurat de un colectiv tânar si dinamic format din peste 50 de angajati cu experienta în domeniul executarii silite, organizati în departamente de specialitate ce asigura îndeplinirea obiectivelor biroului în mod eficient si cu profesionalism. Activitatea acestora este facilitata de aplicatia virtuala a biroului, dezvoltata in house, care asigura gestionarea sarcinilor zilnice în mod rapid si organizat si permite interactiunea cu clientii biroului într-o maniera inedita, prin furnizarea informatiilor din dosarele de executare în timp real.

Alaturi de acestia se afla colaboratorii externi ai biroului, societati de avocatura de renume, experti tehnici judiciari si notari publici cu o vasta experienta în domeniul de activitate, pregatiti sa ofere solutii si servicii la cele mai înalte standarde.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0314380068; 0770609652; 0725819408
Str. Cuza Voda, , Nr. 90, Sector 4,
Distribuie