Mayflower Centre - Cursuri engleza si germana pentru copii, Bucuresti

Cursuri germana copii scolari

Germana FUN-tastica

Atunci cand se joaca, copiii au oportunitatea de a pune in context limba pe care o invata si a-si dezvolta abilitatea de a intelege noi concepte sau idei si de a experimenta. De aceea, la Mayflower Centre lectiile cuprind activitati variate, dinamice si interactive, iar cu ajutorul tehnologiei din sala de curs, mediul de lucru devine activ si atragator. Profesorii nostri folosesc jocuri, materiale audio-video, povesti si marionete, pentru a facilita invatarea si a asigura asimilarea notiunilor predate.

Prin folosirea exclusiv a limbii germane in clasa, si a activitatilor de tip TPR (total physical response), profesorii Mayflower Centre faciliteaza invatarea limbii straine in mod similar cu invatarea limbii materne.

Desi procesul de invatare se diversifica incepand cu clasa pregatitoare, intrucat nu ne mai axam doar pe vorbit si ascultat, ci introducem progresiv abilitatile de scris si citit, iar invatarea devine mai academica, copiii nu o precep ca pe o corvoada, ci se bucura de noile oportunitati de a se juca si comunica in limba germana.

Galerie foto
  • ...