Doris - centru de testare COVID 19 Bucuresti

TEST RAPID ANTIGEN COVID -19

TEST ANTIGEN (COVID 19)
 
RECOLTARE NON INVAZIVA DIN SECRETII ORALE
 
ELIBERARE REZULTAT ÎN APROXIMATIV 20 DE MINUTE
 
65 LEI

Testele rapide de tip antigen au rolul de a detecta prezenta virusului SARS-CoV-2 si infectia activa cu virusul COVID-19.
Prin intermediul unui astfel de test, pacientul poate afla, în aproximativ 20 de minute, daca este infectat cu acest virus.
Se recolteaza o proba din secretii orale, iar testul va oferi un raspuns calitativ – pozitiv sau negativ. De regula, acest gen de test functioneaza bine mai ales daca este efectuat în primele zile dupa debutul simptomelor specifice, atunci când încarcatura virala este foarte mare – însa, el poate oferi un raspuns valid si pentru cei care sunt asimptomatici si nu au manifestari usor de identificat, ori pentru cei care au intrat în contact cu cineva care a fost confirmat cu COVID-19.

Testul este util daca vrei sa calatoresti în strainatate, daca vrei sa participi la un eveniment (privat, cultural, sportiv), daca ai avut contact cu cineva infectat sau daca suspectezi ca ai putea fi infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Buletinul ce contine rezultatul testului se elibereaza în aproximativ 20 de minute, în limba româna sau engleza si are aplicat codul QR (cod unic de siguranta).

Laboratorul nostru este acreditat de catre Ministerul Sanatatii prin Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti.

 

Galerie foto
  • ...