Menprof pvc - Montaj, reparatii termopane

Reparatii feronerie

Oferim servicii de înlocuire: mâner fereastra termopan PVC, mâner usa PVC, mâner fereastra aluminiu, simpla si dubla deschidere, mâner usa aluminiu, simpla si dubla deschidere, mâner usa/fereastra PVC/ aluminiu cu cheie, mâner coarne (utilizate la usile de trafic: scari de bloc, firme etc.), mâner cu silduri (se folosesc la usile care au broasca).

Mânerele din aluminiu nu sunt functionale pe tâmplarie PVC, dar sunt mai rezistente la conditii de uzura (de aici si diferenta de pret).

 
Feronerie
Cel mai utilizat si eficient sistem de feronerie este setul de balamale geam termopan cu deschidere oscilobatanta, care permit deschiderea geamului atât pe orizontala (deschidere maxima), cât si pe verticala (deschidere de aproximativ ≈ 20 °), pentru aerisirea controlata a locuintei dumneavoastra. Feroneria cu deschidere simpla poate fi modificata oricând în deschidere oscilobatanta.
Broasca termopan PVC are închidere într-un singur punct, motiv pentru care este utilizata doar la usile de interior (etansarea nu se realizeaza pe toata latura usii). Broasca pentru usa termopan PVC cu închidere în mai multe puncte este solutia ideala pentru securitate optima si etanseizare pe toata latura usii. Spre deosebire de broasca cu închidere într-un singur punct, broasca cu închidere multipunct nu poate fi reparata, ci doar înlocuita, din cauza lipsei pieselor de înlocuire. Important este si faptul ca acest tip de broasca nu functioneaza optim pe usile de aluminiu.
Balamaua de presiune este un sistem de închidere mediana aflat între cele doua balamale existente ale ferestrei/usii termopan simple (cu închidere batanta). Ele nu sunt functionale pentru sistemele cu deschidere oscilobatanta. Balamalele simple de termopan sunt inerente oricarei ferestre/usi, putând fi reglate. Spre desoebire de acestea, balamalele fixe nu pot fi reglate în nicio pozitie. Balamalele de tip pipa se folosesc la usile de interior si la ferestrele batante din PVC, putând fi reglate în pozitie orizontala. Balamalele pentru ferestrele/usile de aluminiu sunt diferite fata de balamalele termopan PVC, putând fi reglate doar pe înaltime.
Toate tipurile de balamalele se gasesc în culorile alb si maro.

Reglaje
Reglajele se pot executa atât pe simpla deschidere, cât si pe oscilobatanta, fiind necesare în urmatoarele situatii:

- etanseizare defectuoasa (patrunderea curentului de aer sau a apei care provine de la ploaie, patrunderea zgomotului din exterior, chiar si atunci când fereastra este închisa). Reglajul este însotit întotdeauna de verificarea functionarii feroneriei si poate necesita, uneori, înlocuirea garniturilor.

- pozitie defectuoasa a ferestrei (fereastra atinge tocul, sunete de frecare la închidere/deschidere, fereastra atinge blocatorii aflati în partea superioara, oscilobatare dificila sau îngreunata, necesitatea folosirii fortate a cremonului).

De retinut: reglajul se poate efectua si pe balamale, dar nu pe toate tipurile (de exemplu, pot fi reglate balamalele de origine nemteasca, dar nu si cele fixe, de origine turceasca)

Reparatii Feronerie La Usi Si Ferestre
Oferim servicii de reparatii pentru feroneria de la usi si ferestre, de asemenea înlocuim pisele uzate si/sau defecte cu altele de calitate.
 
Înlocuire feronerie usi
Înlocuim tot sistemul, daca acesta nu poate fi reparat sau daca piesele înlocuite vor fi la fel de afectate.
 
Înlocuire feronerie ferestre
Înlocuim tot sistemul, daca acesta nu poate fi reparat sau daca piesele înlocuite vor fi la fel de afectate.
 
Înlocuire componente feronerie
Înlocuim componentele defecte, daca sistemul permite si daca acesta nu va genera noi defectiuni într-un termen scurt.
 
Mentenanta
Asiguram mentenanta pentru serviciile oferite si avem grija ca sistemul de închidere sa fie optim si de calitate.

Galerie foto
  • ...
  • ...