Cernica Restaurant - Ilfov

Despre Restaurant Cernica

Bine ai venit în coltisorul nostru de Rai! Creat special pentru tine si toti cei dragi tie, Complexul Cernica e acea oaza de armonie, eleganta si rasfaturi culinare cu care sa te delectezi de fiecare data când îti doresti sa te „rupi”, macar pentru putin, de agitatia cotidiana urbana.

Beneficiind de un serviciu rapid dar mentinând cele mai înalte standarde ale calitatii si a gusturilor desavârsit, restaurantul nostru îsi propune sa te delecteze atât cu retetele tale traditionale favorite, cât si cu preparatele consacrate ale bucatariilor internationale. În plus, bucatarii nostri iscusiti promit ca te vei îndragosti iremediabil de placinta greceasca cu iaurt si portocale Portokalopita, desertul nostru atât de îndragit.

Atmosfera prietenoasa, arhitectura unica, spatiul de joaca destinat celor mici, aleile pietruite, fauna si flora încântatoare aflata la picioarele tale, atentia la detalii si apropierea de natura, toate fac parte din „reteta noastra” pentru momentele tale de neuitat.

Te asteptam cu drag, mereu! Ne gasesti la marginea padurii si a lacului Cernica, la doar 8,6 km de centrul Bucurestiului.

 

 

Un loc unde poti petrece clipe de neuitat.

Galerie foto
  • ...