Casa Victor, Restaurant Terasa - Bucuresti

Hotel Casa Victor

Inaugurat in anul 1992 si situat in zona rezidentiala cartierul Aviatorilor, in centrul Bucurestiului, Casa Victor este un hotel de trei stele ce isi intampina oaspetii cu o atmosfera familiara.

Oferta de cazare a hotelului nostru cuprinde 11 camere cu tarife incepand de la 45 € pe noapte cu mic dejun inclus. Hotelul Casa Victor se afla la 20 de minute fata de Aeroportul International Otopeni, 10 minute de centrul expozitional Romexpo si 7 minute de Gara de Nord.

Hotelul Casa Victor va intampina cu spatii generoase de cazare, modern utilate si amenajate conform celor mai inalte standarde. Camerele hotelului sunt concepute special pentru a oferi un confort ridicat, o atmosfera relaxanta si primitoare oaspetiilor sai. Oferta de cazare a hotelului nostru cuprinde 2 camere duble standard, 2 camere twin standard, 2 camere single, 2 camere suite standard, 3 camere suite superioare cu spa bath, cu un inalt standard al dotarii.

Camera single45 €Camera dubla(pat matrimonial, 2 paturi)55 €Camera dubla in regim single50 €Mini-apartament 270 € / 2 pers.+10 €/pers., mai mult de 3 pers.Mini-apartament in regim single65 €

Galerie foto
  • ...