Tennis Hero - Cursuri de tenis pentru copii Bucuresti

Despre noi

Scoala de tenis Tennis Hero crede în a oferi fiecarui copil sansa de a juca tenis si de a se dezvolta, indiferent de mediu sau de posibilitatile financiare – Tennis Hero este pentru toti.

Tennis Hero este o scoala de tenis specializata în lectii pentru copii, care a pornit de la ideea de a-i ajuta pe copiii sa se dezvolte prin tenis. A juca tenis de la vârste fragede este corelat cu a avea mai mult succes în viata – tenisul te învata disciplina, munca în echipa si atitudinea de învingator.

Ce aveti oare în comun cu Harry Potter, Superman sau Iron Man?

Mitul calatoriei eroului exista în toate culturile – un mit permanent actualizat de puterea transformatoarea a oamenilor care influenteaza mersul omenirii prin propriile povesti de viata si impactul lor. Iesiti din asa-zisa „zona de confort” si aveti o experienta care va transforma – dar nu va opriti aici, va reinventati iar si iar cu fiecare noua experienta traita. Poate nu spintecati cu adevarat dragoni si nu va luptati cu Voldemort, dar va confruntati cu probleme la fel de cutremuratoare. Tennis Hero crede ca nu exista învinsi – fie câstigi, fie înveti. Si de multe ori înveti mai mult dintr-o înfrângere decât dintr-o victorie.

Tennis Hero înseamna fiecare copil care joaca tenis si da 110% la fiecare sesiune, indiferent de rezultatul final – doar cu scopul de a juca mai bine de fiecare data.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0736665191
Bd. Poligrafiei, Nr. 3-5, sector 1
Distribuie