Tehnobit - Reparatii Software si Hardware Bucuresti

Depanare si intretinere UPS-uri

Compartimentul UPS din firma Tehnobit sarbatoreste ”majoratul” in 2018: suntem Service Autorizat APC din 8 Noiembrie 2000. Certificarea initiala a fost obtinuta in urma absolvirii cursului de baza pentru urmatoarele produse:

  • Back-UPS
  • Back-UPS Pro
  • Smart-UPS Family
  • Symmetra 1:1
  • Symmetra 3:1 Family

In urma acestei autorizatii Tehnobit a fost acreditata sa ofere servicii de instalare, intretinere si reparatii in garantie si post-garantie a echipamentelor APC comercializate prin canalele de vanzare autorizate de catre APC si care fac obiectul specializarii tehnicienilor Tehnobit.

La certificarea initiala, s-au adaugat in Noiembrie 2001 servicii in garantie si post-garantie pentru produsele APC SILCON. Aceasta certificare a fost obtinuta in urma cursurilor efectuate de personalul firmei noastre la fabrica APC din KOLDING,  Danemarca, fabrica specializata in productia unitatilor SILCON.

Iulie 2011 Montbonnot (Grenoble); Curs general Power.

August 2011 Montbonnot (Grenoble); curs Galaxy 300, produs proaspat lansat pe piata europeanã.

Iulie 2018 Montbonnot (Grenoble); Easy UPS 3S, produs ce va fi lansat pe piata europeanã in acest an.

Portofoliul produselor APC pentru care asiguram suport tehnic in garantie si post-garantie a crescut continuu, cuprinzand in prezent cvasi-totalitatea ups-urilor comercializate in Romania (simpla conversie, dubla conversie, conversie delta).

Cateva repere, pentru produse noi:

  • > 7.000KVA - suma puterilor UPS-uri noi puse in functiune;
  • Cel mai mare UPS instalat stand-alone: 160KVA – UPS Symmetra PX;
  • Cel mai mare sistem 3 ups-uri instalate in paralel: 240KVA – 3x80KVA Silcon;

Perioada de garantie este conforma cu standardele APC in functie de tipul de echipament. Suportul este efectuat la sediul firmei Tehnobit exceptie facand UPS-urile din clasa Symmetra si Silcon, fiecare din aceste produse având o garantie personalizata functie de serviciile achizitionate odata cu unitatea respectiva.

Pentru surse neîntreruptibile (UPS-uri) sunt disponibile servicii de Consultanta / Instalari / Punere in Functiune / Mentenanta periodica/ Depanare sub forma de interventie punctuala sau pe baza contractuala.

Pentru a verifica bateriile compatibile cu diverse modele de UPS va propunem link-ul de mai jos:

Galerie foto
  • ...