TeenMedia Academy - cursuri de actorie Bucuresti

Cursuri de actorie

Empatie. Imaginatie. Colaborare. Spontaneitate. Comunicare.

Respect fata de sine. Control al emotiilor. Creativitate. Memorie.

Cultura generala. Dictie. Improvizatie. Expresivitate. Observatie. Toate acestea vor fi puse la incercare in cadrul cursului de actorie. Vei castiga incredere, atentie, concentrare.

Iti vei spori capacitatea de a comunica la locul de munca sau la scoala. Vei descoperi o forma de divertisment de calitate si vei avea parte de o experienta de neuitat.

Cursul de actorie ®TeenMedia inseamna, de 13 ani, prieteni, socializare si networking.

Cursurile de actorie sustinute de noi iti ofera un program cu adevarat intensiv de pregatire in arta actorului, arta spectacolului de teatru, arta spectacolului de film si televiziune. Atelierele noastre dureaza minim 2h30/sedinta. Si de fiecare data profesorii nostri au grija sa gaseasca timp pentru temele ramase nerezolvate.

Atelierele TeenMedia se desfasoara dupa o programa special conceputa de echipa noastra in urma experientei lucrului cu incepatori in lumea actoriei sau cu persoane care urmaresc strict dezvoltare personala, dar este adaptabila in functie de disponibilitatile si dorintele cursantilor.

Avem grupe cu program in week-end sau in cursul saptamanii, astfel ca vei putea participa la ateliere fara sa fie nevoie sa schimbi restul programului tau.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0728008218
Str. Alecu Russo, nr. 12, sector 2, Bucuresti
Distribuie