Team Fitness - Sala de fitness Bucuresti

Despre noi

Suntem pasionati sa promovam sportul, starea de bine, sanatatea pentru toti cei ce pasesc pragul clubului TeamFitness. Te vom incuraja, ajuta si asista in fiecare efort depus. Dorim sa apreciezi antrenamentul la fel de mult cum savurezi senzatia de bine si implinire.

Suntem pasionati sa promovam sportul, starea de bine, sanatatea pentru toti cei ce pasesc pragul clubului TeamFitness.
Te vom incuraja, ajuta si asista in fiecare efort depus. Dorim sa te facem sa-ti apreciezi antrenamentul la fel de mult cum savurezi senzatia de bine si implinire de dupa.

De aceea avem cele mai noi si performante echipamente, instructori atent selectionati.

Suntem printre primii sa implementam cele mai noi si innovative clase. Angajam in echipa TeamFitness pe cei ce sunt prietenosi, deschisi si calificati.
Membrilor noi nu li se implementeaza imediat programe noi. Noi petrecem timp sa te cunoastem, sa aflam preferintele tale si rezultatele pe care vrei sa le obtii. Atunci si doar atunci cream un program personalizat care sa corespunda in totalitate asteptarilor tale. Vei obtine 100% asistenta personalizata chiar de la inceput.
IN ORICE FACEM,
Intotdeauna avem in minte valorile noastre: provocarea canoanelor si normelor, sportul, socializarea, si buna dispozitie, membrii fiind prioritoatea noastra, servicii excelente la preturi rezonabile, inovatie, crearea si mentinerea unui mediu familiar
#1 DESTINATIE ESTE SPORTUL.
Promovam sportul, starea de bine, sanatatea pentru toti ce vin la Clubul Nostru

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0785095512
Str. Maica Domnului, Nr. 2, vis a vis OMV Lizeanu, sector 2
Distribuie