Taramul Cunoasterii - Cresa si Gradinita Bucuresti

Abordare educationala

Procesul instructiv - educativ se realizeaza prin tehnici de predare moderne, creative, interactive, respectând totodata programa MECTS.

Punem accent pe dezvoltarea emotionala a copilului, specialistii nostri, prin tehnici pedagogice pot crea un spatiu de dezvoltare deplina si autentica care va fi preluat de copii si acasa.

Copiii vor intra într-o lume unde educatia este cea mai frumoasa joaca, unde fiecare descoperire este o noua poveste, iar fiecare poveste este o importanta lectie de viata.

Programul nostru este bilingv, jumatate din timpul alocat procesului educational se realizeaza prin folosirea limbii engleze în activitatile zilnice, folosim carti si jucarii dedicate în acest scop.

Si pentru ca miscarea este importanta, atât pentru dezvoltarea fizica cât si pentru cea emotionala, iesim cât mai des în aer liber în curtea gradinitei, si nu numai, profitam din plin pentru ca suntem în vecinatatea Gradinii Botanice, parcului Izvor si Cismigiu. Deci, pe ”Tarâmul Cunoasterii” nu avem timp sa ne plictisim, suntem în actiune tot timpul!!!

Galerie foto
  • ...