Tangent Alzheimer Care - Breaza

Centrul TAC Breaza

Centrul este o cladire cu patru nivele, complet renovata, situata chiar în centrul orasului Breaza, desfasurata pe mai mult de 2000 mp, dispunând în plus si de 1500 mp de gradina.

La mai putin de 100 de metri de mers pe jos, rezidentii din campus gasesc splendidul si renumitul parc Brâncoveanu.

Unitatea de viata asistata, situata la primul etaj al cladirii, dispune de intrare separata si este destinata sa gazduiasca vârstnicii autonomi. Acestia sunt vîrstnicii ce se vor putea bucura de compania colegilor si de activitatile recreative organizate special pentru ei, putând sa uite de grijile si singuratatea de la domiciliu. Aceasta aripa a cladirii are 9 mici semi-apartamente, cu bai individuale, mobilate la cel mai ridicat nivel de confort. Rezidentii dispun de generoase spatii comune si sali pentru activitati, inclusiv de o sala pentru fizioterapie, complet echipata. Spatiul este organizat astfel încât sa mentina atmosfera de acasa, încurajând interactiunea sociala dintre rezidenti, precum si între acestia si prietenii sau familiile lor, ce traiesc neinstitutionalizat.

Sanatoriul este situat la al doilea si al treilea etaj ale cladirii si are, de asemenea, intrare separata, fiind destinat sa-i gazduiasca pe vârstnicii fragili, ce au nevoie sporita de servicii si sprijin. Ca si la unitatea de asistenta specializata, se depun toate eforturile pentru a mentine o atmosfera familiala, desi unele elemente ce tin de o institutie medicala sunt în mod inevitabil prezente. Pe fiecare nivel, sunt 11 camere de locuit, precum si spatii pentru activitati comune. Rezidentii au acces în orice moment la punctul de îngrijire medicala ce dispune de echipament de specialitate.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0787893933
Str. Republicii, Nr. 82C, Breaza, judetul Prahova
Distribuie