Tamplarie Moderna - Tamplarie din lemn masiv, triplu stratificat la comanda, Bucuresti

Tamplarie Moderna - detalii firma

Tamplarie Moderna 

are ca obiectiv productia si comercializarea produselor din lemn masiv: usi de interior, usi de exterior, mobilier, scari, ferestre si elemente decorative.Pentru cereri oferte: comenzi@tamplariemoderna.ro        Produsele sunt executate in totalitate din lemn masiv stratificat, tratat corespunzator pentru o durata de viata cat mai lunga. Materia prima este uscata in uscatoare performante pana cand aceasta ajunge la umiditatea optima (8%-10%) pentru prelucrare.                                                    

Oferim consultanta gratuit pentru a oferi un aspect cat mai placut dupa finalizarea montajului. Masuratorile si transportul este suportat de noi atata timp cat alegeti ca montajul sa il executam tot noi (zona Bucuresti).

 

Garantia oferita pentru produsele noastre este de 2 ani, timp in care suntem obligati de a schimba orice element ce prezinta defectiuni tehnice. (Loviturile, zgarieturile, sau alte probleme tehnice de care nu suntem responsabili, nu intra in garantie).

 

Toate produsele sunt facute pe comanda, indiferent de golul de perete incercam sa gasim o solutie de comun acord pentru a aduce o satisfactie cat mai mare clientului.

Galerie foto
  • ...