Tabya Lashes Academy - Academie de extensii de gene, Bucuresti

CURS INCEPATORI EXTENSII GENE 1-3D

Tehnicile de predare in acest curs ridica sansele fiecarui cursant sa devina un adevarat profesionist chiar de la bun inceput.

Tehnicile de predare in acest curs ridica sansele fiecarui cursant sa devina un adevarat profesionist chiar de la bun inceput.

La Tabya Lash Academy s-au format pana acum peste 3467 de specialisti unici nationali si internationali , care astazi sunt stilisti de Top in aceasta industrie. Programul complex ofera instruire si cursuri speciale create pentru fiecare etapa din viata profesionala a Lash Artistului, oferind peste 17 tipuri de cursuri Live si Online, de la incepator pana la Trainer si Speaker.

Astfel cursantii nostri incepatori revin cu drag pentru perfectionari, tehnici diverse de volum, seminarii si workshop-uri educative care ii plaseaza de fiecare data la un nivel tot mai inalt profesional.

Cursantii Tabya Academy se angajeaza usor si sunt apreciati in intreaga lume datorita imaginii profesionale a trainerilor nostri.”

 

Noul Curs de Baza Full Version 2 in 1

Noul Curs de Baza Full Version 2 in 1, ofera posibilitatea de a studia concomitent notiunile teoretice si practice de baza a extensiilor de gene si initiere in volumul 2-3D.

Programul Special Avansat permite studierea Step by Step fara nicio graba, ceea ce garanteaza o insusire a informatiilor teoretice si practice cu 48% mai bine decat alte programe anterioare.

Cursul Full Version este impartit in 2 etape si 6 Module: Teoria se face online timp de 3 saptamani ( 15 ore) pe platforma profesionala , iar Practica 3 zile in Academia Tabya, Bucuresti.

Galerie foto
  • ...