Syntax Translations Agency - Birou traduceri Bucuresti

Apostilare si Supralegalizare

Biroul de traduceri Syntax Translations Agency S.R.L. va pune la dispozitia servicii de apostilare si supralegalizare documente. Prin aplicarea apostilei care se atesta ca respectivul act este unul oficial, cu o semnatura autentica si este specifica doar statelor semnatare ale Conventiei de la Haga din 5 Octombrie 1961. În situatia statelelor care nu au aderat la Conventia Haga, toate actele oficiale Vor fi supralegalizate.

Procedeul de supralegalizare este reprezentat de procedura prin care se atesta faptul ca actul supus acestei proceduri este unul oficial, semnatura este autentica si se confirma calitatea în care a actionat semnatarul actului si identitatea stampilei de pe acest act. Se aplica doar pentru statele care nu au calitatea de parte a Conventiei de la Haga sau cu care România nu are tratate bilaterale pentru recunoasterea reciproca a actelor.

Pentru a putea raspunde prompt la solicitarea dumneavoastra, va rugam sa ne contactati din timp. In acest fel, vom putea pune la punct impreuna cu dvs toate detaliile necesare pentru a avea cea mai buna interpretare.

Galerie foto
  • ...