Syg Mob Design - Mobila la comanda Bucuresti

Dressing la comanda

Mobilierul de tip dressing este cea mai buna solutie cand vine vorba de spatiul de depozitare. Frumoase, utile si foarte practice dressing-urile au devenit tot mai populare si dorite de toata lumea. Indiferent ca este vorba de un dormitor mai mic sau mai mare, specialistii Syg Mob Design vor aduce frumusetea in casa dumneavoastra prin mobilierul elegant si rafinat pe care il creeaza.

Puteti solicita cu incredere sfaturile echipei Syg Mob Design in materie de mobilier si cu siguranta veti primi solutiile optime intr-un timp foarte scurt.

Dressing
Dressing-ul este corpul de mobilier in care depozitam hainele si incaltamintea. Sau, mai nou, prin dressing se poate intelege o intreaga camera amenajata special pentru depozitarea hainelor si a incaltamintei. Tot dressing se mai numeste si dulapul incastrat in perete, in holuri si debarale, pe care il folosim exclusiv pentru haine si incaltaminte. Daca avem un apartament mare, putem achizitiona un corp de dressing gata facut, spatios si elegant, fara a ne face probleme in ceea ce priveste dimensiunile lui. Insa, daca vrem sa transformam o intreaga camera intr-un dressing sau sa le incastram in perete in spatiile de care dispunem in holuri, debarale sau nise, va trebui sa apelam la o firma de mobilier la comanda.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0723700080; 0769806944
Str. Heliade intre Vii, 3-5, sector 2,
Distribuie