Sweet Ela - Cofetarie Bucuresti

Despre Sweet Ela

Sweet Ela este detinuta si condusa de Cristina Voicu. Precum alte mamici „de profesie”, Cristina a transformat un hobby intr-o profesie care ii permite sa nu-si neglijeze familia.

Inca din copilarie, Cristina isi petrecea mult timp in bucatarie alaturi de bunica ei Ela, pe care o ajuta sa faca minunate deserturi, si de la care a invatat multe retete traditionale.

Viata insa a indreptat-o catre o meserie de economist, timp in care dragostea ei pentru minunatele deserturi nu s-a diminuat, dar a fost lasata pe locul doi.

Odata devenita mamica a doi copii minunati, hobby-ul ei pentru prajituri a reinviat, Cristina fiind bucuroasa sa incerce retete noi si sa satisfaca dorinta copiilor ei de a le crea torturi cu personajele lor preferate.

Cu timpul insa, copiii au crescut iar tanara mamica a ales sa ofere si altor copii minunatele ei creatii, punand astfel baza unei mici afaceri de suflet numita

O perfectionista convinsa, Cristina a urmat cu mare placere mai multe cursuri de patiserie precum si de decorare a torturilor, pentru a aduce bucurie nu numai in copiilor, ci tuturor celor care isi doresc sa aduca o nota aparte evenimentului sarbatorit.

Fie ca sarbatoriti o aniversare, unirea destinelor sau venirea pe lume a piticilor, Cristina va asteapta cu drag s-o contactati pentru a va oferi minunatele ei creatii unice!

Galerie foto
  • ...