Sweet by MarVio - Cofetarie Bucuresti

Despre noi

A trecut mai bine de un sfert de veac de când, din pasiune pentru dulciurile savuroase si pentru a continua traditia de familie, Sweet by MarVio a deschis usa primei cofetarii în Bucuresti. Mai întâi în Titan, ca o afacere mica de familie, acum am ramas la fel: o familie, dar mai mare, cu peste 50 de angajati.

Pe parcursul anilor am adunat zeci de retete de prajituri, torturi si cozonaci totul pentru a va pregati cele mai bune deserturi. O parte din angajatii nostri sunt în familia Sweet by MarVio înca din 1991.

Pastram cu strictete retetele noastre. Unele mostenite din familie, altele facute chiar de noi sau preluate de la mai marii cofetari ai lumii, dar combinate cu ingredientele noastre secrete.

Maestrii nostri, Cofetarii nostri creaza zilnic cu grija, îndemânare, dar mai ales pasiune fiecare tort sau prajitura care ajunge în toate cele opt locatii ale noastre din Bucuresti.

Asa am ajuns sa preparam anual o medie de peste 20.000 de torturi, peste 25.000 de cozonaci, peste 200.000 de Macarons si peste 700.000 de prajituri. Toate acestea fiind pregatite în cele doua laboratoare proprii din Titan si Lizeanu.

An de an, mii si mii de torturi, prajituri si cozonaci toate cu un un singur scop, sa aduca zâmbetul pe buze si sa faca sa tresara inima în piept. Aceasta este declaratia noastra, acesta este crezul nostru!

Sweet by Marviostoric

De ziua Internationala a Femeii, mai exact pe 8 Martie 1991 am deschis usile primei noastre cofetarii. De atunci, ne-am extins în alte sapte locatii din Capitala.
Înainte de Craciun, mai exact pe 22 Decembrie 1996 am deschis Cofetaria Sweet by MarVio Lizeanu
În septembrie 2006, o data cu deschiderea Complexului Comercial Auchan din Titan am deschis cea dea treia cofetarie.
Pe 4 aprilie 2015 familia Sweet by Marvio s-a extins cu înca o cofetarie în Vulcan Value Centre iar pe 14 mai 2015 a deschis înca o locatie în MegaMall.
O data cu venirea toamnei din anul 2016 s-au deschis alte doua Cofetarii Sweet by MarVio în ParkLake Shopping Center.
Numarul 8 Sweet by MarVio a fost deschisa o data cu inaugurarea Veranda Mall pe data de 27 octombrie 2016.
Bineînteles, nu ne vom opri aici, avem planuri, gânduri de viitor marete pe care le vom asterne cu bucurie la momentul oportun în acest sweet by marviostoric.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212105291
Soseaua Stefan cel Mare, Nr 31, sector 2
Distribuie