Superfit - Centru de nutritie Bucuresti

Consultanta in nutritie

Tot mai multi oameni sunt preocupati de nutritie, de alimentatia corecta, de un stil de viata sanatos, ceea ce este îmbucurator deoarece traim într-un secol în care obezitatea a capatat proportii de epidemie, iar complicatiile asociate acestei boli afecteaza, si în cele din urma ucid o mare parte din populatie.

Iata care sunt serviciile noastre de consultanta în nutritie:
 
Scadere în greutate
Programele de scadere în greutate Superfit au rata foarte mare de succes. Cu o singura conditie: sa le urmezi cu încredere si perseverenta! Nu vei avea senzatie de foame si nici frustrari de vreun fel.
 
Crestere în greutate
Exista si oameni care îsi doresc sa creasca în greutate! Noi putem ajuta la dezvoltarea masei musculare, prin intermediul regimului alimentar, al suplimentelor nutritive si al antrenamentului.
 
Nutritie sportiva
Alimentatia adecvata sportului practicat asigura progresul catre performanta. O nutritie haotica limiteaza sansele sportivului. Prin intermediul unui program bine pus la punct se pot obtine rezultatele dorite.
 
Nutritie pediatrica
Alimentatia influenteaza foarte mult dezvoltarea copiilor nostri. Rata obezitatii infantile este în crestere, iar România “se mândreste” cu un loc fruntas în Europa. Ia masuri din timp si ai grija de copilul tau!
 
Seminarii de nutritie
Suntem pregatiti sa sustinem seminarii de nutritie si stil de viata sanatos, abordând cele mai variate teme, în functie de optiunile celor care ne solicita aceste servicii. Cere o oferta de pret!
 
Consultanta online
Daca nu poti veni la clinica, solicita serviciile de consultanta online pentru nutritie sportiva, scadere si crestere în greutate. Vei completa un chestionar si vei primi prin email recomandarile noastre.
 
Catering
Pentru cei care nu au timp sa îsi pregateasca mâncarea, recomandam colaborarea cu partenerul nostru ce asigura servicii de catering. Preparatele sunt gatite dupa indicatiile noastre.
 
Programele de nutritie
Programele de nutritie Superfit încep cu o consultatie de evaluare, care cuprinde analiza stilului de viata, precum si o serie de masuratori si teste, care vor sta la baza conceperii recomandarilor personalizate.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722616785
Str. Moise Nicoara, nr. 20, sector 3, Bucuresti
Distribuie