Super DJ - sonorizare si entertainment Bucuresti

Sonorizare, iluminare pentru Evenimente Corporate

Sonorizare si iluminare pentru Evenimente Corporate – puntile catre afaceri de succes

 

Cum altfel sa creezi o legatura cat mai stransa intre angajatii si echipa ta, daca nu prin petreceri dedicate firmei din care fac parte?

Pachetele de sonorizare si iluminare pentru Evenimente Corporate de la Super Dj te ajuta sa iti intretii atmosfera dinamica la un party cu firma.

 

 Fie ca sarbatoresti o anumita vechime pe piata, un target atins sau pur si simplu vrei sa iesi cu toti colaboratorii impreuna, trebuie sa ai in vedere mici detalii care-ti vor garanta succesul. 

 

Fie ca sunt actiuni tematice, summer/winter parties sau aniversare, aceste evenimente corporate sunt menite sa intareasca relatiile dintre angajati si partenerii de business. De la inceput trebuie stiut exact scopul si ceea ce vrei sa transmiti. Locatia in care se desfasoara trebuie aleasa atent. Aceasta trebuie sa emane un vibe relaxant si sa starneasca fiecaruia increderea in sine si in colegii sai de echipa.

De asemenea, odata ce ai bifat aceste lucruri, atmosfera trebuie sa fie pe masura.

Noi, echipa SuperDj,  iti oferim pachete in cadrul carora punem la dispozitie efecte speciale, console pentru mixaj, masina de facut baloane, microfoane pentru karaoke si nu numai. Distractia si voia buna trebuie sa fie definitia evenimentelor din cadrul firmei, iar pentru asta avem pregatite si numeroase jocuri precum limbo, concursuri de dans, spargeri de baloane si multe altele.

Cu siguranta va fi un eveniment iesit din comun, care va intari relatiile dintre colegii de la birou sau cu  partenerii de business.

 

Serviciile de sonorizare si iluminare pentru Evenimente Corporate de la Super Dj sunt 100%  personalizate pe tematica petrecerii si pe locul in care se desfasoara petrecerea.

 

In functie de spatiul disponibil pe care-l ofera locatia, avem DJi disponibili, echipa de montaj si operator pentru lumini si pachete cu servicii complexe, care vor anima petrecerea firmei tale.

 

Daca ai nevoie de consultanta si vrei un decor personalizat pe tema unui party sau a unui teambuilding, nu ezita sa ne contactezi la 0721 259 407 | 0723 234 782!

 

Galerie foto
Categorii
Date de contact
0721259407; 0723234782
Strada Fabricii, nr 26 B, Tronson P, Et 1 ap 11, sector 6,
Distribuie