Super Clean Services - Curatenie profesionala Bucuresti

Curatenie fatade si alpinisti

Curatenie fatade & Alpinisti Utilitari – Exteriorul unei cladiri impacteaza intotdeauna. Pentru a putea avea mereu o cladire care sa straluceasca si mai ales care sa iasa in evidenta, Super Clean Services a specializat o echipa pentru acest serviciu de curatenie fatade, in care alpinistii utilitari au in responsabilitate curatenia profesionala a suprafetelor de sticla care imbraca cladirea.

Pentru a facilita cu usurinta acest tip de serviciu, Super Clean Services a investit resurse importante in dotarea cu echipamente si substante speciale a echipelor responsabile pentru acest tip de serviciu. Echipamentele si tehnologiile folosite de Super Clean Services se afla in conformitate cu standardele europene de siguranta. Pentru a putea desfasura in conditii depline de siguranta acest serviciu, Super Clean Services dispunde de echipe formate din alpinisti utilitari.

Curatarea si intretinerea fatadelor prezinta un rol important in imaginea cladirii si a business-ului care se afla in interior. Impactul unei fatade curate si stralucitoare se simte atat si in zona angajatilor ce isi desfasoara activatatea in cadrul cladrii.
 
Lumina trece mai usor printr-un geam curat iar acest lucru le poate influenta starea generala de sanatate, vitalitatea si productivitatea. Spatiile de lucru iluminate atractiv si eficient te vor ajuta sa recrutezi si sa retii angajati de top.
 
Un aspect important privind curatarea fatadelor este legat tot de lumina care patrunde mai usor in interiorul cladirii. Iluminatul natural poate avea un efect benefic si in zona costurilor cu energia electrica consumata de sistemele clasice: becuri, neoane, led-uri, etc.
Ce responsabilitati are echipa noastra de servicii de curatenie fatade?
Curatenie exterioara a cladirilor
Curatare suprafete vitrate, chedere si profile
Curatarea si degresarea placilor aluco-bond
Cosmetizare integrala a unei locatii office
Spalare si tratare - impermeabilizare a zonelor de piatra
Curatarea interioara a suprafetelor vitrate (mall-uri, hoteluri)
Curatarea panourilor solare
Indepartarea turturilor de gheata

Galerie foto
  • ...