Stop&Dance Studio - Cursuri de dans Bucuresti

Balet

Obiectivul primelor cursuri de balet pentru copii este dezvoltarea echilibrului si a coordonarii fizice, astfel incat cei mici sa devina constienti de miscarile propriului corp in spatiu. Considerand ca aceasta disciplina reprezinta baza tuturor celorlalte tehnici de dans, studiul baletului clasic este fundamental pentru atingerea performantelor de-a lungul intregului parcurs urmat de viitorii potentiali mari balerini.

Beneficiile dansului clasic sunt multiple, incepand o data cu imbunatatirea posturii si autodisciplina, ambele fiind bazele unui viitor la inaltime. De-a lungul lectiilor de balet copii, cu fiecare ora de curs desfasurata, cei mici vor deprinde tehnici si coregrafii noi. Totodata, vor explora si-si vor descoperi inclinatiile muzicale, simtul artistic, talentul si pasiunile.

Abia dupa ore indelungate de munca si eforturi sustinute, micii elevi vor incepe procesul de modelare a corpului. Simultan, sub indrumarea profesorilor de la cursurile de balet pentru copii, experti in dansul clasic dar si foarte buni pedagogi, cei mici vor invata cum sa-si dezvolte gratia, pregatirea fizica si stima de sine.

Astfel, o data initiati, elevii din aceasta grupa vor ajunge la varsta potrivita pentru a incepe sa danseze fara dificultati si fara a mai face confuzie intre pozitii, pasi, coregrafii. Castigandu-si increderea in propriile abilitati, cu talent, pricepere si multa munca, fiecare copil va avea sansa ca mai tarziu, sa se lanseze printre marii dansatori de balet clasic.


Tinuta obligatorie:
(inainte de inceperea cursurilor tinuta se comanda la magazinul partener specializat in comercializarea accesoriilor pentru dans si balet, preturile fiind cu 10% mai mici fata de pretul de lista):

Fete:
Prebalet: costum balet culoare roz, dress alb, flexibili alb/roz, parul prins la spate in coada sau coc.
Balet: costum balet culoare alb, dress alb, flexibili alb/negru, parul prins la spate in coada sau coc
Baieti: tricou alb, colanti negrii, flexibili negrii
Adulti: Costum balet culoare negru, colanti sau dress negru, flexibili negru, parul prins la spate in coada sau coc

Galerie foto
  • ...