Delta Clinic Dent-cabinet stomatologic-Bucuresti

Garantie stomatologica

Pentru ca serviciul oferit sa fie complet, noi cei de la Delta Clinic Dent, oferim garantie scrisa pentru lucrarile efectuate in clinica noastra

Implant dentar cu garantie pe viata pentru orice defect de fabricatie. In situatia putin probabila in care apar probleme cu lucrarile dentare efectuate in clinica noastra stomatologica, acestea sunt inlocuite fara nici un cost suplimentar.

Este important ca tu sa poti avea incredere in noi. Stim ca tratamentele dentare in cabinet stomatologic nu sunt ieftine. Pretul pe care-l platesti in cabinetul nostru stomatologicse reflecta in totalitate in serviciile oferite, in materialele pe care le alegem, in aparatura medicala de ultima generatie, in iscusinta medicilor care te trateaza.

Facand o paranteza, aceste costuri se reduc mult atunci cand beneficiezi de un abonament stomatologic. Abonamentul stomatologic iti ofera sansa de a avea o sanatate dentara buna prin preventie, care este gratuita, prin posibilitatea de a esalona plata dar si prin faptul ca tu vei plati cu 30% mai putin.

Odata ce tu platesti un serviciu stomatologic meriti sa ai si o garantie ca acel serviciu o sa tina. Fiind increzatori in calitatea serviciilor pe care le oferim cat si in produsele pe care le comercializam suntem in masura sa oferim cea mai cuprinzatoare si de lunga durata garantie stomatologica de pe piata. Pentru toate tipurile de lucrari dentare realizate in cabinet stomatologic Delta Clinic Dent din Bucuresti, pentru implant dentar, fatete dentare, proteze dentare si alte servicii, enumerate mai jos, se ofera garantie stomatologica cu durata variabila in functie de serviciu.

Galerie foto
  • ...