Ce poți închiria cu maximum 200 de euro în București

Garsoniere mici cu chirii sub 200 de euro în București - pe Anunțul Telefonic

Ce-i mai mică și mai mică decât chiria de 200 de euro în Capitală? Păi ceea ce poți închiria cu ea, adică o garsonieră de 17-30mp, complet utilată și mobilată. Sau cel puțin așa se laudă proprietarii.

Anunturi sugerate
...
900 RON
Ilfov 20 Apr
...
950 RON
Ilfov 23 Apr
...
195 €
Bucuresti 24 Apr

Garsoniera din vilă – Dacă nu vă permiteți încă o vilă, începeți cu o garsonieră mică dintr-o vilă. Asta are 22mp și, zice proprietarul, e ideal compartimentată pentru un cuplu la început de drum. Drumul spre vila proprie, vezi bine. Fie ea și în Rahova. Are mobilă, o mică bucătărie și o și mai mică baie. Dar câte ați vrea să aibă la 185 de euro/lună?

Garsoniera din Primăverii – Și mai mică decât garsoniera din Rahova e aia din Primăverii. 15mp cu tot cu baie și nicio poză. Probabil nu a încăput nimeni cu un aparat foto acolo. Proprietarul susține că ar fi ideală pentru un mic birou, de aia cere 200 de euro chirie, oricum mult sub media zonei.

Garsoniera din Carol Are 28mp și dacă credeți că nu veți încăpea în ea să știți că e la parter, deci puteți scoate picioarele în curtea blocului. Mobilată, utilată, pozele arată... realitatea. Cel mai mare atuu pare să fie centrala proprie. Mică, mică, dar nu atârnă la căldura și apa caldă de la centru, vorba aia. 200 de euro pe lună, cu încă o lună în avans, că așa e la noi, chiar dacă legea interzice.

Anunturi sugerate
...
200 €
Bucuresti 22 Apr
...
900 RON
Bucuresti 21 Apr

Garsoniera cu sârme de rufe – E în Baicului, are 16mp și o grămadă de alte lucruri în ea: boiler pentru apă caldă, frigider, aragaz, mașină de spălat, șifonier, pat, televizor, mobilă de bucătărie și, piesa de rezistență - sârme de rufe. Nu sunt acceptate, însă, animalele, chiar dacă ar avea 200 de euro ca să-și plătească chiria dincolo de ușa ei de fier.

Garsoniera din blocul f curat – Situată undeva la un capăt de metrou, prin Titan, are 17mp și nu prea îmbie din poze, dar pentru 160 de euro plus o lună în avans, instalații electrice noi, mașină de spălat și frigider e posibil ca cineva să se încumete totuși să o închirieze. Proprietarul se grăbește, așa că poate mai și negociați.

Mai multe chirii sub 200 de euro găsiți pe Anunțul Telefonic

5.767 vizualizari Autor D.B. 22.03.2023
Distribuie articolul
Reproducerea partiala sau integrala a informatiilor sau imaginilor prezentate in acest articol, fara acordul scris al SC Anuntul Telefonic SRL, constituie incalcarea drepturilor de autor detinute de SC Anuntul Telefonic SRL, urmand a se raspunde pentru daunele provocate conform legilor romanesti aflate in vigoare.